1r CONCURS DE NADALES 2012

         Bases del concurs:

1. Destinataris: Adreçat a estudiants i residents del CET. Amb objectiu de fomentar la participació i la creativitat dels alumnes. Cada participant pot participar amb una sola obra.

2. Temàtica: Disseny de la imatge d’una postal de Nadal  de tema lliure i serà impresa amb el logotip del CET. Les obres han de ser originals i no estar premiades en cap altre concurs.

3. Tècnica i dimensions: La tècnica és lliure. El disseny pot ser horitzontal o vertical d’una mida corresponent a 15 x 21 cm. La postal es presentarà en format .jpg (si estan fetes a mà cal escanejar-les i presentar-les en format digital).

4. Presentació:  el termini d’admissió de les nadales s’acabarà el dia 10 de desembre  i seran lliurats a lleurecet@gmail.com . En el document adjunt han de constar les dades: nom i cognom, edat, telèfon, email i institut o universitat on curses els estudis.

5. Premi: l’autor de la l’obra guanyadora rebrà un premi.

6. Lliurament i pesentació: El lliurament del premi i la presentació dels treballs tindrà lloc en el decurs del sopar de Nadal que organitza les Residències d’Estudiants del CET.

7. Jurat: El jurat estarà format per personal entès en la matèria. El veredicte del jurat serà inapel.lable i podrà declarar-se desert. El jurat premiarà l’obra que al seu criteri es distingeixi per: concreció del motiu, qualitat i originalitat.

8. Exposició: Totes les obres presentades s’exposaran al Menjador del CET.

9. L’obra guanyadora serà penjada a la pàgina web del CET i serà utilitzada per a les felicitacions oficials enviades en paper i internet des del CET.

10. Acceptació de les bases: El treball guanyador quedarà en propietat del CET, cedint l’autor en exclusiva i irrevocablement la manipulació i difusió de la postal en qualsevol modalitat, mides o suport.

La participació en aquest concurs pressuposa l’acceptació d’aquestes bases. 

Darrera actualització (dilluns, 26 de novembre de 2012 17:09)