2a Jornada d'Experiències Pedagògiques entre els territoris de parla Catalana

El primer cap de setmana de febrer va tenir lloc al Complex Educatiu la 2ª Jornada d’intercanvi d’experiències pedagògiques entre els territoris de parla catalana. Organitzada per la Comissió Interterritorial de l’ensenyament de la llengua amb la col·laboració dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Tarragona,  el Camp d’Aprenentatge de la Ciutat de Tarragona i el Complex Educatiu. L’eix vertebrador va ser la lectura, el llegir per aprendre i el gust per llegir. Professionals de l’educació d’arreu del territori de parla catalana portaven les seves particulars experiències pedagògiques, el seu saber fer, a “la butxaca” i, sobretot, la inquietud de voler-les millorar. Perquè estimen la llengua, els preocupa l’ús que se’n fa i els queda il·lusió, empenta i voluntat de millorar la seva tasca.

El nombre d’inscripcions va superar en escreix les expectatives dels organitzadors. Els participants vinguts d’Andorra, l’Alguer, ses Illes, el País Valencià, la Franja i de tota Catalunya es van poder allotjar a les Residències del Complex. El Camp d’Aprenentatge de la Ciutat de Tarragona els va obsequiar amb una visita nocturna pels carrers de la Tarraco romana. 

El Complex Educatiu disposa de tota una infraestructura que permet l’organització d’aquests tipus d’esdeveniments i és un dels motius que n’asseguren el seu èxit.

Darrera actualització (dimarts, 19 de febrer de 2013 13:55)