Nou espai cultural al Complex Educatiu

A les Residències d'Estudiants del Complex Educatiu de Tarragona, el dimecres 4 de febrer a les 18:00 hores posem en marxa un nou espai d'expressió artística, batejat amb el nom Espai Hivernacle i que està ubicat al passadís de la planta baixa de la residència d'Ors.

Aquest espai integrat a la residència d'estudiants s'obre a la ciutadania per tal de donar l'oportunitat gratuïta d'exposar creacions artístiques tant d'artistes novells com d'entitats. Es tracta de donar a conèixer les seves obres i enriquir-nos mútuament, nosaltres oferint el nostre espai i ells oferint-nos cultura.

La primera exposició anirà a càrrec de l'Associació Art i Cultura del Casal Cívic del Vendrell que sota el titol "Explorant l'Art" ens presentarà una mostra dels treballs dels seus alumnes. L'horari en que estarà oberta l'exposició serà del 4 al 18 de febrer, de dilluns a dijous de 10 a 20 hores i els divendres de 10 a 13 hores (excepte el dilluns 16 de febrer que restarà tancat).

El dia 4 de febrer a les 18:00 hores es va inaugurar aquest espai, l'acte va ser presidit per la sra. M. Angels Gonzalez Estremad, directora dels SSTT del Departament d'Rnsenyament de Tarragona.

Fotografies de l'acte:

          

      

 

Tríptic exposició.

Recull de Premsa.

Diari de Tarragona: 28/01/2015